‘PSV verhoogt vraagprijs Lozano: verschil met aanbod nog 13 miljoen euro’

Foto: ‘PSV verhoogt vraagprijs Lozano: verschil met aanbod nog 13 miljoen euro’

Het lijkt er toch wel alleszins op dat Hirving Lozano in de aankomende transferzomer zal vertrekken bij PSV. Dat de buitenspeler de stap wil zetten naar de Europese top is een publiek geheim en we weten dat Napoli hem maar al te graag in wil lijven.

Oefenmeester Carlo Ancelotti wil de Mexicaan aan zijn selectie toevoegen, maar voorzitter Aurelio De Laurentiis dient nog wel groen licht te geven. Volgens La Gazzetta dello Sport hikt de topclub uit de Serie A aan tegen de vraagprijs die PSV op tafel heeft gelegd voor zijn diensten. De Eindhovenaren willen sowieso 40 miljoen euro ontvangen, waar de Italianen eigenlijk niet verder willen gaan dan 30 miljoen euro… 10 miljoen euro meer zouden zij buitensporig vinden, al is het niet compleet uitgesloten dat de bovengenoemde president alsnog zijn fiat afgeeft.

UPDATE 31/05


Volgens Italiaanse media heeft PSV de vraagprijs voor Hirving Lozano nog verder verhoogd, omdat de interesse in hem toeneemt. De Mexicaan zou nu in plaats van 40 miljoen euro namelijk zelfs 50 miljoen euro (!) moeten gaan opleveren. Het geïnteresseerde SSC Napoli zou op zijn beurt water bij de wijn hebben gedaan door nu 37 miljoen te bieden, maar het gat tussen vraag en aanbod is dus nog altijd fors: 13 miljoen.

Zou jij 50 miljoen voor Lozano neertikken als je Napoli was?

  • Ja, zou ik wel doen
  • Nee, zou ik niet doen..
720+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie