‘PSV-transfer Noa Lang op losse schroeven’

Foto: ‘PSV-transfer Noa Lang op losse schroeven’

PSV heeft zijn eerste inkomende transfer voor het nieuwe seizoen voltooid. Ricardo Pepi komt over van FC Augsburg en is de nieuwe beoogde spits voor komend seizoen. Daarmee is het transferspektakel echter niet gedaan, want volgens het Eindhovens Dagblad zitten er nog meer aankopen in de pijplijn.

Peperdure Lang

Eén van die volgende aankopen moet Noa Lang worden, maar de vraag is of de buitenspeler ook daadwerkelijk haalbaar is. PSV heeft de aanvaller hoog op het lijstje staan, maar Club Brugge vraagt een flinke transfersom. “Bekend is dat de Eindhovenaren voorin nog een sterke linksbuiten willen toevoegen en daarom gekeken hebben of Noa Lang te halen is. Op dit moment moet hij naar schatting tussen de 13 en 15 miljoen euro kosten en dat is waarschijnlijk wat te veel van het goede”, concludeert het Brabants medium.

Ook op het middenveld worden nog de nodige veranderingen verwacht bij PSV. Zo lijkt Érick Gutiérrez op weg naar naar het Mexicaanse Chivas Guadalajara. Ook wordt nog een vertrek verwacht van Ibrahim Sangaré, waardoor PSV nog op zoek moet naar versterkingen voor het middenveld. Wel hoopt de club Xavi Simons binnenboord te kunnen houden.

Wijzigingen in de PSV-achterhoede

Ook achterin verwacht de krant nog de nodige veranderingen. Daarvoor moet er wel ruimte achterin gemaakt worden, want PSV heeft momenteel teveel verdedigers onder contract staan. “Op dit moment heeft PSV tien verdedigers onder contract en spelers stapelen is nooit het beleid geweest onder Marcel Brands, in zijn tijd als technisch directeur”, schrijft het Eindhovens Dagblad. “De verwachting is dat Earnest Stewart dat ook niet wil en eerst een oplossing probeert te vinden om een aantal spelers door te selecteren. Zeker centraal achterin is dat nodig, waar bijvoorbeeld spelers als Timo Baumgartl en André Ramalho bepaald geen garantie hebben op veel speeltijd.”

Verwacht jij dat Lang nog naar PSV komt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1240+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie