PSV moet oppassen voor ‘spookduel’: ‘Was enorm verbaasd over ze’

Foto: PSV moet oppassen voor ‘spookduel’: ‘Was enorm verbaasd over ze’

In Eindhoven en omstreken zal stiekem opgelucht ademgehaald zijn na het afronden van de loting voor de halve finales van de KNVB Beker: Feyenoord versus Ajax, Spakenburg versus PSV. Maar oud-trainer Aad de Mos waarschuwt voor onderschatting.

In de kwartfinale rekende Spakenburg immers nog overtuigend af met FC Utrecht (1-4). “Ik moet eerlijk zeggen: ik was enorm verbaasd over de kwaliteiten van dat Spakenburg. Het is gewoon een hele goede ploeg, het is onbegrijpelijk dat ze er zo voor staan in hun eigen divisie”, doelt De Mos op de zevende plaats in de Tweede Divisie.

‘Wordt geen appeltje-eitje’

“In de wedstrijden tegen FC Utrecht en FC Groningen speelden ze fantastisch voetbal, met getalenteerde spelers”, vervolgt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Dat wordt dus geen appeltje-eitje voor PSV. Als de wedstrijd ook op het sportpark van Spakenburg wordt gespeeld, met dat kleine veld en kunstgras, dan is het zeker geen makkie.”

Clubwatcher Rik Elfrink vindt dat PSV ‘de klus uiteindelijk toch makkelijk zou moeten kunnen klaren’. “Ik ben het vaak met je eens, Rik. Maar dat laatste, makkelijk: daar geloof ik helemaal niet in. Het wordt een spookwedstrijd, met alles erop en eraan. Het is kunstgras en Spakenburg gaat weer boven zichzelf uitstijgen. Het scoreverloop moet maar net even tegenzitten. Het gaat een curieuze wedstrijd worden.”

PSV Eindhoven
Cambuur
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 16:44.

Het wordt appeltje-eitje voor PSV

  • Eens
  • Oneens
181+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie