‘PSV heeft Drommel-vervanger in beeld’

Foto: ‘PSV heeft Drommel-vervanger in beeld’

PSV lijkt komende zomer een drukke transferzomer tegemoet te gaan. De Eindhovenaren zullen in ieder geval een aantal posities moeten vervangen. Eén van die posities is de plek achter eerste doelman Walter Benítez. Tweede doelman Joël Drommel wil graag vertrekken om elders wel aan meer speeltijd toe te komen.

Drommel vertrekt bij PSV

Voetbal International verwacht dat de Argentijnse sluitpost ook komend seizoen eerste keus zal zijn in Eindhoven, waardoor er opnieuw weinig speeltijd lonkt voor Drommel. De keeper, die sinds zijn komst van FC Twente niet kon overtuigen, moest dit seizoen vooral genoegen nemen met een reserverol achter Benítez.

Wel wees PSV-trainer Ruud van Nistelrooij Drommel aan als eerste keeper voor het bekertoernooi. Daarin kende de doelman succes door in de bekerfinale de beslissende strafschop van Ajacied Edson Álvarez te pakken. Een persoonlijk succes voor Drommel, die echter niet van plan is om ook komend seizoen tweede viool te spelen in Eindhoven.

Betrouwbare sluitpost

Daardoor moet PSV op zoek naar een nieuwe man achter Benítez, waarvoor het al een kandidaat op het oog heeft. Volgens het weekblad is RKC-doelman Etienne Vaassen een kanshebber om die positie komend seizoen op te gaan vullen. De 27-jarige keeper kent een goed seizoen in Waalwijk en is een stabiele factor bij de goed presterende Waalwijkers. Vaassen heeft nog een contract tot medio 2024.

Zou Vaassen een goede aanwinst zijn voor PSV?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
1039+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie