‘PSV greep naast Robinho door ontvoering’

Soccernews

PSV greep enkele jaren geleden naast Robinho door de ontvoering van zijn moeder. De aanvaller werd al meerdere keren in verband gebracht met een transfer naar PSV en werd ook goed bekeken door voormalig hoofdtrainer Guus Hiddink. Zelfs de transfersom van rond de dertien miljoen dollar was geen probleem.

De onderhandelingen gingen goed, maar daar werd een eind aan gebracht door de ontvoering van zijn moeder. “Maar in die periode werd de moeder van Robinho gekidnapt. De preses van Santos (Marcelo Teixeira, red.) had hem heel erg bijgestaan en Robinho wilde die man niet onder druk zetten door de transfer te forceren.” vertelt Stan Valckx in de Volkskrant.

“Als zijn moeder destijds niet was ontvoerd, had Robinho bij PSV gespeeld, want dat wilde hij zelf ook. Nu ging hij vijf maanden later voor een bedrag van 35 miljoen dollar naar Real Madrid, terwijl hij ons indertijd slechts twaalf, dertien miljoen dollar zou hebben gekost. Dat bedrag was dus in vijf maanden tijd zo enorm opgelopen. Zo werkt het soms”, sluit Valckx af. De Braziliaanse aanvaller speelt nu voor Manchester City.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie