Piqué haalt uit: ‘Als ik preses van Barça ben, donder ik hen eruit’

Foto: Piqué haalt uit: ‘Als ik preses van Barça ben, donder ik hen eruit’

Gérard Piqué wil in de toekomst graag preses van FC Barcelona worden. En mocht dat ooit gebeuren zal de club flink op de schop gaan, zo vertelde de verdediger gisteravond aan Twitcher Ibai Llanos.

“Ik zou een modernere club maken. Ik zou veel dingen veranderen. Ik zou iedereen die tóxico is eruit donderen. Iedereen die zich aangesproken voelt, mag lekker oprotten. A tomar por culo“, haalt Piqué bikkelhard uit naar bepaalde mensen uit het clubbestuur.

Verder verklaart Piqué waarom hij zo actief op Twitter: meermaals ontkrachtte hij via dat medium een gerucht rondom Barcelona. “Als ik begin te schrijven op Twitter, betekent het dat ik gemotiveerd ben. Ik hou ervan om me te uiten via Twitter. Je kunt dan aan me zien dat ik gefocust ben, zo werkt mijn hoofd nou eenmaal. Als het me niet bezig zou houden, dan ben ik ook niet scherp.”

Dembélé

Ook gaat de mandekker in op het vraagstuk rond Ousmane Dembélé, die niet wil verlengen en nu op weg zou zijn naar PSG. “Ik begrijp beide partijen. We zitten in een bedrijf waarin veel geld omgaat. Iedereen is vrij om zijn belangen te verdedigen. Laat de beste oplossing worden gevonden. We hebben hem gevraagd waar zijn toekomst ligt, maar hij erkende het zelf ook niet te weten.”

Haaland/Mbappé

Tot slot spreekt Piqué zijn onbegrip uit over het feit dat rivaal Real Madrid zowel Erling Haaland als Kylian Mbappé wil halen. “Als ik Haaland was en ik zou de Ballon d’Or willen winnen, dan zou ik niet naar hetzelfde team gaan als Kylian Mbappé..”

Finisht Barça in de top-4 van LaLiga? Pak €157 bij een inzet van €100!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Pique toekomstig clubpreses?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie