Perez wijst FC Twente op ‘bijzonder’ Bosz-alternatief

Foto: Perez wijst FC Twente op ‘bijzonder’ Bosz-alternatief

Peter Bosz wordt niet de nieuwe trainer van FC Twente. Hoewel de oefenmeester wel in beeld zou zijn geweest bij de Tukkers, hoopt de momenteel werkloze trainer op een grotere club. Kenneth Perez denkt wel een goede alternatief voor Bosz te weten.

Schreuder in beeld bij Twente

Twente-watcher Leon ten Voorde meldt bij het ESPN-programma Voetbalpraat dat PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder genoemd is als mogelijke kandidaat om Ron Jans op te volgen. “Kenneth springt nu uit zijn vel, want het is zijn droomkandidaat. Maar de naam Schreuder, ik weet niet of ze daar in Enschede op zitten te wachten.”

Perez prijs werk Schreuder

Perez zegt wel gecharmeerd te zijn van de oefenmeester. “Ik vind hem (Schreuder, red) een bijzondere trainer. Ik vind dat FC Twente een bijzondere trainer verdient.” Volgens de voetbalanalist heeft Schreuder uitstekend werk verricht bij Zwolle. “Hoe hij bij Zwolle binnenkwam en eigenlijk nadat we gezegd hadden van die speler kan er niks van en die speler kan niet in dit systeem, heeft hij met ongeveer dezelfde spelers het omgedraaid en de kracht uit de spelers gehaald in plaats van de zwaktes. Nu gaat er een speler die opgegeven was naar Feyenoord.”

De Deen ziet vergelijkenissen met een trainer waaronder hij zelf heeft gespeeld. “Ik vergelijk hem met Co Adriaanse. Die gaf energie en AZ is eigenlijk sindsdien aan de bovenkant van de Eredivisie gebleven.”

Is Dick Schreuder een geschikte kandidaat om Ron Jans op te volgen?

  • Ja
  • Nee
165+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie