Opstellingen NEC en PSV: Boscagli na 365 dagen terug in de basis

Foto: Opstellingen NEC en PSV: Boscagli na 365 dagen terug in de basis

Een heugelijk moment voor Olivier Boscagli vanavond, want na 365 dagen maakt de Franse verdediger zijn rentree in de basis. Hij is hersteld van een zware kruisbandblessure en start op bezoek bij NEC.

PSV met Boscagli, zonder Sangaré en Silva tegen NEC

Dit omdat zowel Jarrad Branthwaite als Armando Obispo door blessureleed niet inzetbaar is. Laatstgenoemde zou zelfs wel eens zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld kunnen hebben. Verder verrast trainer Ruud van Nistelrooij door Fábio Silva te passeren: Xavi Simons start op linksbuiten, waar Guus Til op ‘tien’ staat geposteerd.

Achter Til op de as ‘gewoon’ Joey Veerman, maar naast hem een nieuwe naam. Eríck Gutiérrez begint namelijk omdat Ibrahim Sangaré niet helemaal fit terug is gekomen van De Comoren deze week, na de interlandweek met Ivoorkust.

NEC vol vertrouwen

Trainer Rogier Meijer van NEC gelooft in een stunt, zo vertelde hij deze week al in De Gelderlander: “We zijn sowieso moeilijk te kloppen, thuis en uit. Maar ten opzichte van vorig seizoen zijn we in eigen huis een stuk beter gaan voetballen. Zeker na de winterstop winnen we vaker en maken we meer goals. Dat geeft vertrouwen. En de geweldige steun van de fans geeft ons nog iets extra’s.”

De aftrap is om 20:00 uur in De Goffert.

Opstelling NEC: Cillessen; Van Rooij, Márquez, Sandler, El Karouani; Schöne, Proper, Tannane; Tavsan, Dimata, Mattsson

Gaat PSV winnen?

  • Ja
  • Nee
81+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie