Opstellingen CL: Mazraoui versus Ziyech in München

Foto: Opstellingen CL: Mazraoui versus Ziyech in München

Om 21.00 uur beginnen er weer zes Champions League-wedstrijden tijdens de vierde speelronde van de groepsfase. De focus zal uiteraard liggen op PSV-Lens, maar er zijn nog tal van interessante affiches. Buiten Eindhoven staan er echter geen Nederlanders aan de aftrap.

Geen Nederlanders in de basis op de buitenlandse velden

De blik gaat eerst naar Internazionale, dat op bezoek gaat bij Red Bull Salzburg. Dat Davy Klaassen en Stefan de Vrij op de bank beginnen is niet zo’n verrassing, maar Denzel Dumfries schuift bij hen aan. Trainer Simone Inzaghi geeft heel wat basiskrachten rust in Oostenrijk. Zo moet ook topscorer Lautaro Martínez het doen met een reserverol.

Goede vrienden tegen elkaar

Matthijs de Ligt haakte weer geblesseerd af bij Bayern München en is er dus niet bij in het thuisduel met Galatasaray. De in Nederland geboren Noussair Mazraoui krijgt wel weer de kans, aan de overkant staat zijn goede vriend Hakim Ziyech. Met Davinson Sánchez en Angeliño zijn er meer spelers met een Eredivisie-verleden van de partij.

Ten Hag moet winnen

De druk staat flink op Erik ten Hag en zijn Manchester United. Twee weken geleden zegevierde het ternauwernood tegen FC Kopenhagen, mede door een gestopte stafschop van André Onana. In Denemarken zal men bij The Mancunians enkel genoegen nemen met een driepunter. Antony zit op de bank, terwijl Donny van de Beek niet staat ingeschreven in de Champions League.

Interessante duels

  • Tuurlijk!
  • Valt wat tegen…
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie