Openda laat zich uit over toekomst: “Vitesse is voorbij”

Foto: Openda laat zich uit over toekomst: “Vitesse is voorbij”

Na zijn succesvolle periode bij Vitesse, zit de tijd in Arnhem erop voor Loïs Openda. De aanvaller is nog altijd eigendom van Club Brugge, maar het is nog maar de vraag of hij daar ook het seizoen zal starten.

De 22-jarige Belg was afgelopen seizoen goed voor 23 goals in 49 optredens, waardoor hij een steile vlucht omhoog nam. Openda werd voor die prestaties dan ook beloond met een eerste selectie voor de Rode Duivels, waar hij tijdens de persbabbel van dinsdag het woord mocht nemen. Daarbij werd de topschutter aller tijden van de Jonge Duivels uiteraard ook gepolst naar zijn toekomstplannen. 

“Vitesse is voorbij”, klonk het alvast stellig. “In Brugge lig ik nog twee jaar onder contract. Ik moet nog bekijken waar mijn toekomst ligt. Ik wil alleszins naar een ploeg gaan die vertrouwen in me heeft en waar ik me goed voel”, aldus Openda verder nog. Carl Hoefkens volgde bij Blauw-Zwart de naar Ajax vertrokken Alfred Schreuder op, het is afwachten wat zijn plannen zijn met Openda.

Vertrouwen

“Ik ken Hoefkens al langer. Hij was nog mijn trainer in de jeugd en en we hadden toen een goed contact. Ik heb met hem al contact gehad over mijn toekomst en hij heeft me ook al vertrouwen gegeven”, onthult Openda. “Maar voor volgend jaar weet ik nog niets. Ik ga terug naar Brugge en zie dan wat er gebeurt”. Hoewel hij recent nog leek aan te geven liever een andere stap te zetten in zijn carrière, staat de deur dus toch open voor een terugkeer.

TIP: Meteen een goal van Openda tegen Oranje? 3.30x je inzet! Pak nu €250 bonus bij Circus!

Kan Openda het best bij Brugge blijven?

  • Ja
  • Nee
83+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie