Ongeloof bij Ten Hag: “Niet acceptabel”

Foto: Ongeloof bij Ten Hag: “Niet acceptabel”

Erik ten Hag had de afgang tegen Liverpool (7-0 nederlaag) totaal niet zien aankomen. De manager van Manchester United reageerde zondagavond aangeslagen op de vernedering op Anfield.

“Dit is een zware dreun”, stamelde Ten Hag na afloop tegenover Viaplay. “Dit had nooit mogen gebeuren en is ook totaal onnodig. De eerste helft was heel redelijk van ons. We hadden voor kunnen en misschien wel moeten staan. Maar we staan achter na een fout.”

Ten Hag vervolgt: “Toch was er nog niets aan de hand in de rust, maar daarna geven we binnen tien minuten zo twee goals weg. Afspraken en taken kwamen we niet na, heel ongedisciplineerd. We liepen achter de feiten aan en de boel viel uit elkaar.”

Het contrast was groot, vond ook Ten Hag. “Ik heb me er ook over verbaasd. Dit was niet het Manchester United van de laatste weken. Dat was een vastberaden ploeg, zelfbewust. Een ploeg die goed kan terugvechten. Dat heb ik vandaag niet gezien. We werden weg gecounterd, keer op keer. We namen de verkeerde beslissingen en liepen niet terug. Dat is niet acceptabel.”

Consequenties?

Of Ten Hag gaat ingrijpen na deze afgang? “Nee, dat zit niet in mijn hoofd. In mijn hoofd zit vooral de vraag hoe we deze wedstrijd gaan verwerken. Ik heb in de kleedkamer mijn zegje gedaan en ik ben benieuwd naar de interpretatie van de spelers.”

Wint Man Utd met 2-0 van Real Betis?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Ten Hag hard ingrijpen?

  • Ja
  • Nee
200+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie