Núñez verklaart doelpuntendroogte: ‘Versta hem niet’

Foto: Núñez verklaart doelpuntendroogte: ‘Versta hem niet’

Liverpool-aanwinst Darwin Núñez heeft het moeilijk in de eerste maanden op Anfield. De spits, die voor 75 miljoen euro overkwam van het Portugese Benfica, heeft zich onder trainer Jürgen Klopp nog kunnen opwerken tot een onbetwiste basisspeler. De Uruguayaan heeft echter volgens hem een goede verklaring waarom het nog niet loopt.

Tegenover ESPN vertelde de spits niets te begrijpen van de teambesprekingen van Klopp, die volgens hem lastig te verstaan is met zijn Duitse accent. “Ik vraag dan aan mijn ploeggenoten of aan de assistent-coaches die Portugees spreken wat hij precies zei.” Wel vindt de aanvaller de Duitse oefenmeester duidelijk in zijn spelprincipes. “Hij is wel duidelijk over zijn manier van spelen: hij vraagt ons om het simpel te houden, geen angst te hebben en met vertrouwen te spelen. En als we de bal verliezen, moeten we meteen druk zetten.”

Droog staande Nuñez

Núñez wacht al weer een lange tijd op een doelpunt en dat knaagt aan het geweten van de spits. “Wanneer ik niet beslissend ben, heb ik soms weinig vertrouwen. Al geeft de coach mij wel vertrouwen tijdens trainingen en wedstrijden.” Ook dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Rangers FC kwam de spits niet tot scoren. Liverpool won de wedstrijd wel met 2-0 en heeft daardoor een voorsprong van drie punten op Ajax, dat keihard met 1-6 onderuit ging tegen Napoli.

TIP: Scoort Nunez wel tegen Arsenal? Pak 3.1x je inzet bij Unibet!

Is Núñez een topaankoop of een flop voor Liverpool?

  • Wordt een topaankoop
  • Ben bang dat het een flop wordt
111+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie