‘Nu al enorme dreun voor Madueke bij Chelsea’

Foto: ‘Nu al enorme dreun voor Madueke bij Chelsea’

Chelsea was zonder enige twijfel dé smaakmaker van de winterse transferperiode. Als kers op de taart werd in de sloturen van Deadline Day nog Enzo Fernández voor honderdtwintig miljoen euro weggehaald bij SL Benfica.

Eerder kwamen Mykhaylo Mudryk, Benoît Badiashile, Noni Madueke, Andrey Santos, David Datro Fofana en João Félix ook al naar Londen. En dat levert gelijk een groot probleem op voor coach Graham Potter: hij mag namelijk volgens de regels van de UEFA maar drie nieuwelingen inschrijven voor de Champions League-duels met Borussia Dortmund: er moeten dus vier nieuwelingen teleurgesteld gaan worden.

‘Geen CL voor Madueke’

En dat is slecht nieuws voor bijvoorbeeld Madueke, maar ook voor Santos, Fofana en Félix. Zij zijn in tegenstelling tot Fernández, Mudryk en Fernández niet gelijk voor de basis gehaald. De kans is groot dat die laatste drie degenen zijn die mee mogen gaan doen in het miljardenbal met The Blues: voor Madueke en co wacht dan toekijken vanaf de tribune tegen Dortmund.

Een andere tegenvaller voor Madueke is ook nog dat Hakim Ziyech tóch bij Chelsea lijkt te blijven. De Engelsen stuurden tot drie keer toe de verkeerde documenten op naar Parijs, waardoor Paris Saint-Germain de transfer niet af kon ronden. PSG heeft nog wel beroep aangetekend, maar vermoedelijk moet de oud-Ajacied het seizoen afmaken op Stamford Bridge. En daarmee heeft Madueke er nóg een onvoorziene concurrent bij op rechtsbuiten.

Denk jij dat Madueke ingeschreven gaat worden?

  • Ja
  • Nee
6496+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie