Napoli-ster vergeleken met Salah: ‘Zij kunnen wedstrijden voor je winnen’

Foto: Napoli-ster vergeleken met Salah: ‘Zij kunnen wedstrijden voor je winnen’

Napoli kan dit seizoen gezien worden als de grootste verrassing in de Champions League. De Italianen wervelen door de groepsfase heen en speelden Ajax al twee keer volledig weg en gaven ook Liverpool al voetballes. Khvicha Kvaratskhelia kan daarin gezien worden als belangrijke speler. Ook Napoli-trainer Luciano Spalletti sprak op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel met Liverpool lovend over zijn pupil.

De Engelse pers vergeleek Kvaratskhelia al met Salah. Daar kon Spalletti zich wel in vinden. “Het zijn inderdaad twee spelers die allebei hun eigen draai aan de wedstrijd kunnen geven. Het zijn twee voetballers die er op verschillende manieren in slagen om deze briljante acties te maken, want daar hebben we het over.”

De oefenmeester zegt te kunnen genieten van dit soort type spelers. “‘Je kunt elke simpele bal op ze spelen en ze slagen erin om er een kans voor het team van te maken. Ze hebben het gemak spelers te kunnen passeren. Of om de bal te strelen terwijl ze tweeduizend kilometer per uur rennen en een bal af besluiten te kappen.” Volgens Spalletti hebben beiden spelers ook een goede mentaliteit. “Beiden zijn erg overtuigd van hun potentieel. Ze zijn ook zichzelf gebleven. Het zijn goede jongens die altijd bereid zijn het team te helpen. En inderdaad, ze kunnen wedstrijden voor je winnen.”

Kan Napoli de Champions League winnen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, daar missen ze toch de kwaliteit voor
40+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie