NAC haalt nieuwe td en gaat ‘nauw samenwerken met Van Hooijdonk’

Foto: NAC haalt nieuwe td en gaat ‘nauw samenwerken met Van Hooijdonk’

NAC Breda heeft Peter Maas aangesteld als de nieuwe technisch directeur. Daarbij gaat ook ‘nauw samengewerkt worden’ met oud-speler Pierre van Hooijdonk.

Maas verlaat zijn post als hoofd scouting bij sc Heerenveen voor een terugkeer in Breda. NAC schrijft op de clubwebsite: “Peter zal binnen NAC Breda verantwoordelijk worden voor de aansturing van het voetbalbedrijf en toetreden tot het management team. Zijn focus zal liggen op het samenstellen van de selectie van het eerste elftal, het samenstellen en managen van de technische en medische staf, maar ook op het aansturen van de scoutingafdeling en het hoofd jeugdopleiding. In zijn functie rapporteert hij aan de nog aan te stellen algemeen directeur – met wie de gesprekken volgens planning verlopen – en voorts nauw samenwerken met Pierre van Hooijdonk in zijn hoedanigheid als commissaris technische zaken.”

Maas en Van Hooijdonk

Maas (53) reageert: “Ik vind het een mooie uitdaging om bij NAC juist op dit moment aan de slag te gaan. Het technische departement opbouwen; qua visie, structuur en uitvoering. De club verbeteren, mensen werven en binden. Samen met een nieuwe directie en uiteraard de toezichthouder Pierre van Hooijdonk. Met als doel NAC in alle opzichten verder te helpen.”

Diezelfde Van Hooijdonk besluit: “Wij wensen Peter heel veel succes in zijn nieuwe functie bij ons en zijn zeer verheugd met zijn komst. We geloven erg in zijn toegevoegde waarde en hij bewees in het verleden zijn uitstekende gevoel voor talent en heeft zich ook op organisatorisch gebied bewezen. Zijn aanstelling is een belangrijke stap in de wederopbouw van NAC.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 januari 2023 15:58.

Is Maas een goede directeur voor NAC?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
70+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie