Müller wil niet reageren op ‘respectloze’ vraag

Foto: Müller wil niet reageren op ‘respectloze’ vraag

Bayern München ging op woensdagavond met 1-0 onderuit tegen Lazio Roma. Dayot Upamecano ontving een rode kaart, waardoor de ploeg de wedstrijd met tien man af moest maken. Na de wedstrijd kreeg Thomas Müller vragen over een mogelijk ontslag van trainer Thomas Tuchel. De aanvaller neemt het op voor zijn trainer en zou het respectloos vinden als hij hier überhaupt op in was gegaan.

Müller staat achter Tuchel bij Bayern München

Thomas Müller begon in de basis tegen Lazio Roma in de Champions League. De Duitsers kregen een aantal kansen in de eerste helft, maar kregen de bal er niet in. Nadat Dayot Upamecano in de tweede helft een domme rode kaart pakte wist Lazio hiervan te profiteren. Ciro Immobile schoot een strafschop binnen, waardoor Lazio met 1-0 wist te winnen.

Na afloop van de wedstrijd kreeg Müller een vraag in de mixed zone. De vraag was of Tuchel nog wel de juiste coach was voor dit Bayern München. “Je mag natuurlijk altijd discussiëren over de trainers, maar als spelers zijn wij echt de verkeerde personen om hierover te praten. Dat zou ook respectloos zijn”, begon Müller. “Natuurlijk gaat het sportief gezien niet goed bij ons momenteel. De spelers en de coaches werken elke dag hard om deze mindere periode te doorstaan. Je mag natuurlijk analyseren wat er bij ons aan de hand is, maar als team blijven wij één en zullen we niemand afvallen.”

Matige periode in Beieren

Het gaat de laatste week niet lekker bij Bayern München. De ploeg staat niet eerste in de Bundesliga en ligt al lang en breed uit de Duitse beker. Een aantal weken geleden werd er verloren van Weder Bremen (0-1), waardoor concurrent Bayer Leverkusen uit kon lopen in de competitie. Afgelopen zaterdag verloor Bayern kansloos in de topwedstrijd tegen Leverkusen. Na een nieuwe nederlaag in de Champions League wankelt de positie van Tuchel.

Juiste reactie van Müller?

  • Ja, je moet je coach nooit openlijk afvallen
  • Nee, hij mag wel harder zijn voor zichzelf en Tuchel
444+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie