Müller geeft Barcelona trap na: “Dát kunnen ze niet”

Foto: Müller geeft Barcelona trap na: “Dát kunnen ze niet”

Bayern München kegelde Barcelona woensdagavond hard uit de Champions League. De Duitsers stuurden de tegenstander met een 3-0 nederlaag naar huis. Thomas Müller legde na de wedstrijd de vinger op de zere plek.

De Spaanse grootmacht eindigde door de nederlaag op de derde plaats in de poule, waardoor Barcelona na de winterstop is veroordeeld tot het spelen in de Europa League. Het is een pijnlijke constatering voor de topclub die de afgelopen jaren de prestaties al flink achteruit zag gaan.

Müller kon Barcelona woensdag op het veld van dichtbij aan het werk zien en vertelde na afloop in gesprek met DAZN waar het probleem zat. “Barcelona kan zich niet meten met onze intensiteit”, analyseerde hij. “Op zich hebben ze alles, fantastische spelers qua techniek en tactiek. Maar ze kunnen niet mee op de maximale intensiteit in het topvoetbal.”

Pijnlijke nederlaag

Het is lang geleden dat Barcelona niet wist te overwinteren in de Champions League, namelijk meer dan twintig jaar. Ook in de nationale competitie doet de club het teleurstellend. Het team van hoofdtrainer Xavi staat op de zevende plaats op de ranglijst met een achterstand van 16 punten op koploper Real Madrid.

Maakt Müller de openingstreffer tegen Mainz? Pak 7.50 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heeft Müller gelijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
457+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie