Mourinho spreekt zich uit over transferwens sterspeler AS Roma

Foto: Mourinho spreekt zich uit over transferwens sterspeler AS Roma

José Mourinho doet er alles aan om Nicolò Zaniolo te behouden voor AS Roma. De Italiaanse middenvelder wordt enorm begeerd, maar de Portugese trainer heeft zich nog niet neergelegd bij een transfer van zijn sterspeler.

“Ik besef dat Nicolò wil vertrekken, dat voel ik”, vertelde Mourinho aan DAZN. Bij het duel met Spezia zondagavond ontbrak Zaniolo in de Roma-selectie. Hij zou azen op een transfer, maar The Special One stribbelt nog tegen. “Ik heb een mening en mijn gevoel zegt dat hij hier op 1 februari nog is. Hij mag weg willen, maar dat zegt niet dat hij vertrekt. Hij is een belangrijke speler en heeft veel waarde voor onze club. De aanbiedingen die op tafel liggen, zijn ook onze club niet waardig.”

Zaniolò wordt begeerd door zowel Tottenham Hotspur als AC Milan. Er wordt gesproken over een huurdeal, waarna de Italiaans international in de zomer de definitieve move maakt voor 25 miljoen euro. Mourinho heeft daar echter geen trek in. “We hebben een geweldige verstandhouding met elkaar en ik probeer hem altijd te helpen. Hij wil weg, dan moet ik dat accepteren. Maar ik heb nog geen voorstel gezien wat onze club beter maakt. Wij moeten hem ook kunnen vervangen.”

“Hebben we echt niets aan”

“Als hij weggaat op huurbasis, hebben we daar echt niets aan”, vervolgde Mourinho. De oefenmeester wil bij een vertrek meteen miljoenen zien, Hakim Ziyech wordt genoemd als vervanger. “Ik las al namen in kranten van vervangers, maar eerlijk gezegd heb ik nog aan niemand gedacht. Eerlijk gezegd denk ik namelijk dat er niets gaat gebeuren en dat we Zaniolo houden.”

Snap je de houding van Mourinho hierin?

  • Zeker wel
  • Nee, niet bepaald
33+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie