‘Messi versus Mbappé: PSG-leiding grijpt in’

Foto: ‘Messi versus Mbappé: PSG-leiding grijpt in’

Er heerst onrust binnen Paris Saint-Germain. Sinds de WK-finale tussen Argentinië (Lionel Messi) en Frankrijk (Kylian Mbappé) zouden de steraanvallers op gespannen voet leven.

Mbappé produceerde een hattrick in de WK-finale, maar moest de wereldbeker na een strafschoppenserie aan Messi en consorten laten. In de nasleep werd de Fransman meermaals belachelijk gemaakt door Argentijnen. Doelman Emiliano Martínez ging daarin wel heel ver, nota bene in het bijzijn van Messi. Laatstgenoemde greep niet in.

Naar buiten toe heeft Mbappé kenbaar gemaakt dat de Argentijnse dolletjes hem niet deren, maar Le Parisien weerspreekt dat. Hij zou wel degelijk ‘not amused’ zijn. Ook zou er onvrede zijn ontstaan door het feit dat de Fransman al na drie dagen terugkeerde bij PSG, waar Messi nog altijd feest viert in Argentinië.

PSG maakt zich ongerust over de ontstane situatie. De clubleiding wil spoedig om de tafel met beide steraanvallers om de harmonie goed te houden, aangezien dat essentieel lijkt voor de kansen van de Parijzenaars. Overigens lijkt de PSG-aanhang duidelijk de kant van Mbappé te kiezen. Dat zou Messi zomaar eens heel anders kunnen opvatten.

Wint PSG dit seizoen de Champions League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

835+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie