‘Mbappé ontvangt helder signaal uit Madrid’

Foto: ‘Mbappé ontvangt helder signaal uit Madrid’

Real Madrid heeft een duidelijke boodschap overgebracht aan het adres van Kylian Mbappé. De Spaanse grootmacht is namelijk niet van plan om nogmaals betrokken te worden in een transferspel.

In de zomer van 2022 liep het contract van Mbappé af, maar eind vorig seizoen besloot de Fransman om Paris Saint-Germain trouw te blijven. Het geduld van Real Madrid werd niet beloond. President Florentino Pérez liet in- en extern zijn onvrede meer dan duidelijk doorschemeren.

Naar verluidt heeft Mbappé spijt van zijn beslissing om PSG trouw te blijven. De steraanvaller zou een meer ambitieuzere uitdaging zoeken en na de verloren WK-finale ging al het verhaal dat hij een andere werkgever zoekt. Real Madrid kwam daarbij meteen weer ter sprake.

Real reageert

Marca schrijft dat Real Madrid niet van plan lijkt om een bod uit te gaan brengen. De Spaanse grootmacht wil zich focussen op de bestaande selectie, waardoor een Bernabéu-avontuur ver weg is voor de topscorer van het WK in Qatar.

Real Madrid houdt er rekening mee dat de komst van Mbappé van invloed is op de hiërarchie van de selectie. Zo zou diens komst gevolgen kunnen hebben voor Vinícius Júnior, dus in principe is zijn komst niet aan de orde. Een megasalaris is al helemaal uit den boze.

Estadio Jose Zorrilla

LaLiga

30 december 2022

21:30

Real Valladolid
Real Madrid
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 30 december 2022 21:27.

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
2257+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie