Mazraoui eindelijk weer belangrijk voor Bayern: “De emoties gaan alle kanten op”

Foto: Mazraoui eindelijk weer belangrijk voor Bayern: “De emoties gaan alle kanten op”

Na een lastige periode bij Bayern München was Noussair Mazraoui zaterdag prompt de uitblinker op bezoek bij Werder Bremen (1-2). De oud-Ajacied speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd en tekende voor de assist bij de tweede treffer.

Mazraoui grijpt zijn kans

Recent liet Mazraoui nog optekenen ontevreden te zijn over zijn situatie bij Bayern, waar hij maar weinig in het stuk voorkwam. Trainer Thomas Tuchel liet weten dat dat enkel aan de in Nederland geboren Marokkaans international ligt. Geruchten op een snel vertrek uit München werden heviger, maar nu is zijn perspectief veranderd. Door een blessure van Alphonso Davies, is er een plek vrijgekomen voor Mazraoui.

Bild am Sonntag riep Mazraoui uit tot Man van de Wedstrijd. Na rust was hij belangrijk met de voorzet op de 0-2 van Leroy Sané. “Ik ben heel blij dat ik het team in deze laatste van het seizoen zo kan helpen”, klonk het tegenover Kicker. De volgende landstitel is zo weer wat dichterbij voor Der Rekordmeister. “De ranglijst ziet er heel goed uit, dat moet zo blijven.”

“Ben klaar als ze me nodig hebben”

Mazraoui beaamt dat hij in een rollercoaster is terechtgekomen. “De emoties gaan alle kanten op. Als je kijkt naar de tweede seizoenshelft…. Nu speel ik vanwege blessures. Ik wil tegen iedereen binnen de club, inclusief de trainers, zeggen: als ze me nodig hebben, ben ik er klaar voor. Dat heb ik vandaag wel laten zien.”

Bayern Munich
Schalke 04
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 13 mei 2023 15:28.

Verdient hij een vaste plaats?

  • Echt wel
  • Nee, ze hebben daar betere spelers
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie