Martínez wint analytici voor zich: “Momenteel beste verdediger in Premier League”

Foto: Martínez wint analytici voor zich: “Momenteel beste verdediger in Premier League”

Lisandro Martínez heeft het tij volledig weten te keren in Engeland. Na een stroeve start, waarin de nieuwkomer bij Manchester United veel kritiek kreeg, is men inmiddels lyrisch over de oud-Ajacied. Ook Rio Ferdinand sprak met bewondering over de wereldkampioen.

In eerste instantie waren er vooral twijfels over de lengte van de verdediger. “Ik vroeg me af of hij hier fysiek mee zou kunnen, maar in de huidige vorm denk ik niet dat er iemand bij hem in de buurt komt. Hij is dominant, agressief, is een leider, communiceert goed, hij toont karakter en hij staat er op de grote momenten”, zegt Ferdinand in de podcast Vibe With FIVE.

Ten Hag

Het clubicoon schetst dat Martínez mede kan uitblinken door een goed plan van manager Erik ten Hag. “Ten Hag heeft het voor elkaar dat tegenstanders niet genoeg aan de bal komen om Martínez te isoleren met een directe tegenstander. We zien hem nog niet fysiek overklast worden. Dat is tot dusver een compliment aan hem waard, maar ook aan het scoutingsteam.”

Na de eerste moeilijke weken voor Martínez bij Manchester, heeft de ploeg het inmiddels aardig op de rit. Door de 3-2 nederlaag recent tegen koploper Arsenal lijkt echt meedoen om de landstitel echter net een brug te ver.

Zie je United de Europa League winnen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Martínez de beste verdediger van de Premier League?

  • Zeker
  • Nee hoor
187+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie