‘Lucca en Conceição in problemen bij Ajax’

Foto: ‘Lucca en Conceição in problemen bij Ajax’

Lorenzo Lucca en Francisco Conceição werden deze zomer door Ajax aangetrokken als versterkingen voor het eerste elftal. Tot op heden lukt het beide talenten nog niet om een basisplek te veroveren. Dat terwijl Ajax totaal niet draait, maar de minuten voor de talenten spaarzaam blijft.

Ajax gaf in Emmen een 1-3 voorsprong uit handen. Dat leidde opnieuw tot veel commotie, helemaal na de uitspraken van Steven Bergwijn. De buitenspeler van Ajax gaf bij ESPN te kennen dat hij geen idee had wat hij en zijn medespelers aan het doen waren, of überhaupt moesten doen.

Tijdens de terugweg vanuit Emmen naar Amsterdam zou er nog iets voorgevallen zijn. Lucca en Conceição zaten naast elkaar in de bus. De Italiaanse spits besloot een fotootje te maken van hem en zijn maatje en die op Instagram te zetten met het aantal minuten dat ze gespeeld hebben.

Lucca kreeg vier minuten van Schreuder, terwijl Conceição de hele wedstrijd op de bank bleef zitten. Dat was blijkbaar tegen het zere been van de talenten van Ajax, die duidelijk meer minuten willen maken dan ze tot nu toe krijgen.

Tot dusver heeft Schreuder in de spits de voorkeur voor Mohammed Kudus en Brian Brobbey. Voor Conceição lijkt er voorlopig ook geen basisplek in te zitten bij de Amsterdammers. Of dit bericht, dat snel werd verwijderd door Lucca, de kansen van de talenten ten goede komt, is natuurlijk wel de vraag.

Het werd al bekend dat Ajax op dit moment op zoek is naar versterkingen voor het eerste elftal. De hoogste prioriteit lijkt een opvolger van Antony te zijn. Daarvoor zou Ajax op dit moment al in Zuid-Amerika aan het scouten zijn. Dat kan mogelijk de reden voor de onvrede zijn bij Conceição, die als rechtsbuiten is gehaald en nog geen serieuze kans in het eerste elftal heeft gehad.

Deze talenten verprutsen het voor zichzelf

  • Ja
  • Nee
2943+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie