Lof voor Feyenoorder: “Voor het eerst in 50 jaar”

Foto: Lof voor Feyenoorder: “Voor het eerst in 50 jaar”

Aanstaande donderdag kan Feyenoord de finale van de UEFA Conference League gaan bereiken, tegen Olympique Marseille. Wessel Penning, voormalig sport-chef van het Algemeen Dagblad, is lyrisch over de ontwikkelingen die gaande zijn bij de Rotterdammers dit seizoen.

De Feyenoord-fan vertelt in de Hard Gras Podcast: “Net als twintig jaar geleden lijkt het een periode van tweeënhalve maand te zijn waarin alles mee zit. Wie verzint het nou dat Dessers tot drie keer toe de bal van een keeper of verdediger in de voeten krijgt?”

Arne Slot

Dat het gat met Ajax en PSV is geslonken, is volgens Penning zeker ook te danken aan Arne Slot. “Het is wel zo dat er voor het eerst in vijftig jaar een trainer aan de slag is gegaan met Feyenoord. Zo zie je maar wat je met trainen en een heldere spelopvatting kan doen. Daar kun je dus veel mee bereiken.”

Slot bewijst volgens Penning gelijk ook dat voorganger Dick Advocaat het niet zo goed heeft gedaan als werd gezegd. “Advocaat was de trainer van de amateurs B2, hard werken en proberen te schieten. Dat geouwehoer dat Advocaat het maximale uit die spelersgroep gehaald zou hebben. Slot heeft vanaf het begin gezegd ik kan met dit materiaal uit de voeten. Hij heeft middelmatige voetballers goed laten voetballen.”

TIP: Wint Feyenoord in Marseille? Win drie keer je inleg bij Circus en pak €250 bonus!

Slot is de belangrijkste man van heel Feyenoord

  • Eens
  • Dat niet
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie