Lewandowski droomt: “Ik zou graag met Messi spelen”

Foto: Lewandowski droomt: “Ik zou graag met Messi spelen”

Lionel Messi heeft FC Barcelona natuurlijk al lang en breed verlaten voor Paris Saint-Germain, maar nu voetbalt Robert Lewandowski in het Camp Nou-stadion. De Pool hoopt van ganser harte dat de Argentijn binnenkort besluit terug te keren.

In een interview met El Mundo Deportivo vertelt de goalgetter namelijk: “Ik zou graag met Messi spelen voor hij stopt. Hij is de beste speler ter wereld en hij heeft alles bereikt in het voetbal. Maar het is niet aan mij.”

Net als elke voetballiefhebber heeft ook Lewandowski het spel van Messi in de voorbije jaren zien veranderen: “Je ziet hem nu meer in de rol van spelmaker. Hij scoort misschien wat minder en gunt zijn teamgenoten meer. Maar hij scoort nog steeds. Maar hij is een speler waarvan iedere spits droomt om naast te spelen.”

Was een mogelijke terugkeer van El Pulga onderwerp van gesprek bij het onderonsje dat de twee hadden na afloop van de laatste groepswedstrijd tussen Argentinië en Polen? “Ik ga niet vertellen wat er is gezegd, maar het was een mooi gesprek.”

WK-finale

Eerder vandaag gaf Lewandowski een verklaring voor de tumultueuze WK-finale: “Voorafgaand aan het WK dacht iedereen, en ik ook, dat het ingewikkeld zou zijn om een WK in de winter te houden. Maar ik denk dat je in de finale hebt gezien wat de voordelen zijn. Normaal is de finale in juni of juli. Na 70 of 75 minuten zakt het tempo dan in. Maar nu waren alle spelers in staat om met hoge intensiteit en op de toppen van hun kunnen te spelen. Ze waren wel wat vermoeid door de wedstrijd, maar niet door het seizoen. Dat was het grote verschil.”

Scoort Lewandowski tegen Espanyol van buiten de 16?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Hoop jij ook op een terugkeer?

  • Ik wel
  • Ik niet
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie