‘Kuyt-crisis: er klopt helemaal niks van’

Foto: ‘Kuyt-crisis: er klopt helemaal niks van’

Het gaat niet goed met ADO Den Haag en dat is misschien zelfs een understatement… De Hagenaars verloren afgelopen vrijdagavond met maar liefst 1-3 van Jong PSV in het eigen Cars Jeans Stadion en Aad de Mos ‘ziet geen verbetering’…

In de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl laat hij zich uit over de gang van zaken in Den Haag: “Dirk Kuyt is een romanticus. Spitsen zijn eenlingen, die moeten altijd goals maken maar denken niet echt na over het spel eromheen. Keepers zijn hetzelfde. Van Nistelrooy is daar een voorbeeld van, Van Basten is daar een voorbeeld van. Kuyt kan daar een voorbeeld van worden.”

Want er klopt momenteel weinig in het Cars Jeans Stadion, aldus De Mos: “Ik zie geen duidelijke verbetering. Je ziet overal hetzelfde: geen compactheid, het zijn allemaal losse spelers en je ziet geen linietactieken. Zoals je bijvoorbeeld bij andere ploegen wel ziet, zoals bij PEC Zwolle. Daar zie je dat heel duidelijk, daar zie je dat Dick Schreuder dat heel goed heeft neergezet. Dat zie je ook bij Heracles, daar is duidelijk iets zichtbaar. Maar bij ADO zie je dat niet.”

De oud-coach wil het met eigen ogen aanschouwen: “Ik ga er vrijdagavond zelf naartoe. Ik wil het met mijn eigen ogen een keer negentig minuten zien.”

TIP: Verdien 2.40 keer je inleg als ADO van FC Eindhoven wint!


Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken!

Heeft De Mos gelijk?

  • Ja
  • Nee
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie