Kulusevski beaamt ‘bijzondere’ kritiek De Ligt

Foto: Kulusevski beaamt ‘bijzondere’ kritiek De Ligt

Vlak na zijn transfer van Juventus naar Bayern München zei Matthijs de Ligt dat het wel eventjes aanpoten was, omdat hij een conditionele achterstand had. Dat werd uitgelegd als een sneer in de richting van De Oude Dame, maar de verdediger lijkt gelijk te hebben gehad.

Dejan Kulusevski, nu actief voor Tottenham Hotspur in de Premier League, vertelt in gesprek met La Gazzetta dello Sport namelijk over het verschil tussen zijn leven in Turijn en in Londen: “We werken hier elke dag hard, meer dan in Italië. Ik ben blij met de manier waarop we hier in Londen te werk gaan, dat is de verdienste van de trainer (Antonio Conte, red.), zeker weten. Bij Tottenham werken we veel meer in de sportschool, en de resultaten zijn er. Mijn wereld is veranderd.”

De Ligt

De Ligt zei eerder: “In Italië gaat het meer over tactiek en systemen. Er wordt minder op intensiteit getraind, en vooral wordt er minder gesprint. Daardoor had ik het in het begin even moeilijk bij Bayern.”

Dat werd beaamd door Julian Nagelsmann, die wel had gezien dat de Nederlander het zwaar had: “Het was een normale training, maar ik heb gehoord dat het niet gemakkelijk was om fit te blijven in Italië. We moeten hard met hem aan het werk. De Ligt zei na afloop van de training dat het de zwaarste training was in vier jaar.”

TIP: Verdien 2.05 keer je inleg als Tottenham van Eintracht Frankfurt wint!

Moeten ze harder trainen bij Juventus?

  • Daar lijkt het wel op, ja
  • Nee joh
246+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie