Kritiek op Martínez: ‘Hij gaat tegen de lamp lopen’

Foto: Kritiek op Martínez: ‘Hij gaat tegen de lamp lopen’

Lisandro Martínez heeft zich razendsnel ontwikkelt tot een belangrijke pijler in de achterhoede van Manchester United. De Argentijn kende nog een wat weifelend begin bij de Mancunians, maar heeft dankzij een serie sterke optredens de kritiek snel doen verstommen. Graeme Souness is echter nog niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van de verdediger.

Martínez maakte in zijn eerste optredens nog een wat onzekere indruk, waardoor de buitenwacht sceptisch was over de miljoenenaankoop. Vooral zijn lengte zou de Argentijn parten spelen, maar de verdediger heeft inmiddels de vele sceptici weten te overtuigen met zijn sterke optredens.

Souness houdt tegenover TalkSport echter zijn twijfels over het fysiek van Martínez. “Hij heeft niet het lichaam om de strijd aan te zijn met de grote jongens en ze man op man te verdedigen. Hij heeft veel om van te houden, maar gezond verstand vertelt je dat je met 1,75 meter tegen kerels van 1,90 meter soms ten onder gaat, soms wordt geklopt in een sprint. Hij gaat tegen de lamp lopen.”

Souness wordt echter niet gesteund in zijn kritiek er krijgt er van langs van een aantal kranten. The Sun vindt de kritiek van de Liverpool-legende te bizar voor woorden, terwijl de Daily Mail Martínez iedereen al heeft doen overtuigen ondanks zijn lengte. Ook The Mirror ziet dat de Argentijn zich moeiteloos heeft aangepast aan het spelen in de Premier League.

Aston Villa
Manchester United
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 november 2022 14:58.

Is Martínez een topaankoop geweest voor Manchester United?

  • Ja, absoluut
  • Nee, maar wel een goede aanvulling
  • Nee, maakt United niet beter
633+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie