‘Koeman gaat Oranje-debutant selecteren’

Foto: ‘Koeman gaat Oranje-debutant selecteren’

Bondscoach Ronald Koeman moet binnenkort weer zijn voorselectie van het Nederlands elftal bekendmaken, voor de Final Four van de Nations League (Oranje speelt in de halve finale tegen Kroatië, red.). Het moet gek lopen wil AZ-middenvelder Tijjani Reijnders géén belletje krijgen.

Tijjani Reijnders mag Oranje-belletje verwachten

“De voorselectie van het Nederlands elftal gloort voor de middenvelder”, schrijft het Algemeen Dagblad op zaterdag. En onlangs zagen we Koeman natuurlijk al op de tribune van het AFAS Stadion zitten bij AZ tegen RSC Anderlecht.

Het AD haakt hier weer op in: “Bondscoach Ronald Koeman zal tevreden hebben gekeken naar de prestaties van een van de potentiële internationals die donderdag in actie kwamen tegen West Ham United in de halve finale van de Conference League. Tijjani Reijnders (24) presenteerde zich in het London Stadium als toekomstig speler van het Nederlands elftal én als mogelijk doelwit van Premier League-clubs.”

Wijsheid van zijn pa

En niet alleen omdat hij scoorde en daarmee nu tot een select groepje Nederlanders behoort dat dit vrij recent deed in deze fase van een Europees toernooi (Matthijs de Ligt, Georginio Wijnaldum en Luuk de Jong)”, aldus de krant. “Het schot waarmee hij West Ham-keeper Alphonse Aréola verschalkte, mag dan houdbaar zijn geweest, tegen West Ham deed hij precies wat hij van zijn vader (oud-prof Martin) meekreeg.”

Wat gaf Martin Reijnders zijn zoon dan mee? ‘Grijze muizen zijn er al genoeg in het betaald voetbal!’

Oranje?

  • Doen
  • Niet
1683+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie