Klopp: “In mijn jonge jaren was ik boos geworden om deze vraag”

Foto: Klopp: “In mijn jonge jaren was ik boos geworden om deze vraag”

Volgens velen voetbalvolgers is Liverpool nagenoeg zeker van het spelen van de finale van de Champions League. Manager Jürgen Klopp wil daar niets van weten en is nog altijd op zijn hoede voor de return tegen Villarreal.

“Of het een gelopen race is? In mijn jonge jaren zou ik erg boos zijn geworden over zo’n vraag. Nee, natuurlijk niet. De eerste helft zit erop. We gaan nu weer voor de winst en weten dat Villarreal alles zal geven om hetzelfde te doen. Het gaat zwaar worden, we verwachten ook nooit een eenvoudige klus”, aldus Klopp op de persconferentie.

 

Klopp verwacht een andere Villarreal dan op Anfield, waar de Spanjaarden er totaal niet aan te pas kwamen. “Unai (Emery, red.) zal zeker met wat wijzigingen komen. Het wordt heel interessant. We moeten volwassen zijn, maar dat is niet het belangrijkste. We moeten echt op ieder vlak top zijn. Zij zullen proberen om meer aan voetballen toe te komen dan in de heenwedstrijd.”

Sterke statistieken

Dat The Reds dit seizoen alle uitwedstrijden in het miljardenbal won, zal de ploeg zeker sterken. “Dat is niet gelukt doordat we inzakten en loerden op de counter”, aldus Klopp. “We probeerden ons eigen spel te spelen en dat moet morgen weer. Natuurlijk moeten we soms ook inzakken, maar dat hoort niet bij onze algemene aanpak van een wedstrijd.”

Klopp ziet de moeizame zege op Newcastle United afgelopen weekend als sprekend voorbeeld. “Het publiek stond erachter, zij waren in goede vorm, maar we gaven ze geen enkele kans. Het was een overtuigende prestatie. Stel je voor dat Villarreal het eerste schot op doel lost, het publiek opveert en zij hun duels winnen. Dan krijgen ze vertrouwen, zo werkt het.”

TIP: Een zege van Liverpool levert 1.73x je inzet op! Bij Circus krijgen nieuwe spelers daarnaast €250 bonus!

Denkt Klopp dat het echt nog spannend wordt?

  • Ja, ik geloof hem wel
  • Nee, dit is voor de bühne
22+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie