Klopp heeft belangrijke boodschap voor Wijnaldum

Foto: Klopp heeft belangrijke boodschap voor Wijnaldum

Georginio Wijnaldum heeft een aflopend contract bij Liverpool en werd in de zomer al veelvuldig aan een overstap naar FC Barcelona gelinkt. Oefenmeester Jürgen Klopp hoopt echter dat zijn middenvelder voor een verlenging op Anfield Road kiest.

In gesprek met The Telegraph zegt de Duitser: “Ik zou blij zijn als hij hier blijft. Ik ben tevreden over Georginio, dat kun je wel zien aan de meeste opstellingen.” Gini heeft dit seizoen negen Premier League-duels achter zijn naam: “Hij speelt altijd goed, daarom komt hij zo vaak in actie. Ik kan mij niet veel slechte wedstrijden van hem herinneren. Hij heeft al op veel verschillende posities gespeeld en is in goede vorm. Hopelijk blijft dat nog lang zo.”

Volgens The Athletic is de kans groot dat Wijnaldum vertrekt, maar daar wil Klopp niets van weten: “Zolang er niets besloten is, is alles nog mogelijk. Ik ben positief.” Blijft een deal uit, dan is de coach niet van plan om de middenvelder ernaast te zetten: “Gini is één van de beste mensen die ik ooit heb ontmoet en één van de beste spelers die ik ooit getraind heb. Hij is een geweldig persoon en er is absoluut geen probleem.”

Klopp besluit: “We zijn professionals en onze relatie is door de jaren heen alleen maar beter geworden. We hebben een aantal prijzen gewonnen samen en kennen elkaar nu beter. Het is geen probleem. Ik weet zeker dat Gini tot de laatste dag alles zal geven.”

Wat denk jij?

  • Hij blijft
  • Hij gaat weg
491+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie