Kieft verklapt geheimpje Genee: ‘Weet niet of ik het mag zeggen..’

Foto: Kieft verklapt geheimpje Genee: ‘Weet niet of ik het mag zeggen..’

Wim Kieft heeft gisteravond in Veronica Offside een geheimpje van tafelheer Wilfred Genee verklapt. Laatstgenoemde is namelijk bezig met het opnemen van een nummer, samen met vaste analisten Andy van der Meijde en Wesley Sneijder.

Het is nog niet bekend wat voor nummer het is, en hoe-ie gaat heten, maar het trio zal spoedig de studio induiken voor eerste soundchecks. “Ik heb gehoord, misschien mag ik dat helemaal niet zeggen, dat je een nieuwe plaat gaat maken”, kaart Kieft voorzichtig aan in de liveshow.

“Daar zijn we nog een beetje mee bezig, ja”, erkent Genee. “Maar we moeten eerst kijken of het iets is. We gaan het eerst opnemen. Het is echt een lekker nummer, hoor. Nee, we kunnen hier niet alvast een stukje zingen. We moeten het eerst inzingen.”

Ervaringsdeskundige

In 2012 scoorde Genee, groot karaoke-fan, al een ‘gouden plaat’ met het album De Helden van Oranje, samen met onder meer Johan Derksen. De single Nederland Is Helemaal Oranje schopte het zelfs tot de vierde plaats in de Nederlandse Single Top 100 destijds.

Derksen zei daar in de Revue toen over dat hij met frisse tegenzin meewerkte. “Dit album is niet voor mij, maar voor het Oranjelegioen. Zij houden wel van deze muziek en wie ben ik dan om daar op neer te kijken? Ik haat deze muziek. Ik heb thuis 20.000 cd’s staan, en niet een daarvan bevat dit soort meezingers”, lachte de bluesliefhebber.

Dit wordt een hit

  • Ja
  • Nee
156+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie