Jong PSV-trainer kondigt vertrek aan: “Tijd voor een volgende stap”

Foto: Jong PSV-trainer kondigt vertrek aan: “Tijd voor een volgende stap”

Jong PSV moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Wil Boessen heeft besloten om na het huidige seizoen te stoppen als hoofdtrainer van de beloftenploeg. Dat nieuws maakten de Eindhovenaren vrijdagochtend bekend via de officiële kanalen.

Boessen kondigt vertrekt bij Jong PSV aan en aast op nieuwe stap

Boessen kwam twee jaar geleden bij PSV om de jonge trainersstaf met zijn ervaring aan te vullen. Destijds was Adil Ramzi nog de eindverantwoordelijke, maar afgelopen zomer nam Boessen het stokje over van de oud-speler van PSV. Boessen staat momenteel met Jong PSV op een zeventiende plek in de Keuken Kampioen Divisie, maar zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

“Ik heb een heel prettige tijd gehad bij PSV”, reageert de ervaren oefenmeester op zijn vertrek. “Maar van beide kanten is er het inzicht dat we elkaar voor komend seizoen de ruimte moeten geven voor een volgende stap.” Boessen hoopt nu een mooie nieuwe uitdaging te vinden. “Ik wist dat deze rol wat meer in de luwte is. Maar daarna zou ik weer een stap in de picture kunnen maken, in Nederland of in het buitenland. PSV bood me daarvoor de ideale situatie. Mijn rol bij PSV was nooit bedoeld als langetermijnverhaal.”

De oefenmeester sluit echter niet uit dat hij alsnog bij PSV blijft werken. “De internationale projecten van PSV spreken me heel erg aan, omdat ik daar veel ervaring mee heb door mijn periode in Azië. Ik ga de verschillende opties de komende tijd rustig op een rijtje zetten.” Boessen werkte eerder in de KKD al als hoofdtrainer bij VVV-Venlo, Fortuna Sittard, TOP Oss, FC Den Bosch, Helmond Sport.

Een begrijpelijk besluit van Boessen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, had nog wel een jaartje aan kunnen blijven in deze functie
43+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie