Ibrahim Sangaré wijst droombestemming aan

Foto: Ibrahim Sangaré wijst droombestemming aan

Hoe je het ook wendt of keert: Ibrahim Sangaré draait een goed seizoen bij PSV. Zo goed zelfs dat hij ontzettend populair is op de transfermarkt. Naar eigen zeggen is de Ivoriaanse controleur echter nog niet bezig met een uittocht uit het Philips Stadion.

In een uitgebreid interview met De Telegraaf zegt de mannetjesputter: “Ik concentreer me op de drie wedstrijden die we dit seizoen nog spelen. Ik moet met mijn hoofd niet bij andere zaken zitten. Daarna ga ik met vakantie en heb ik de tijd om te praten over eventuele volgende projecten, maar tot die tijd wil ik me daar niet mee bezighouden.”

“Droom van elke voetballer”

Desondanks lonkt de Premier League voor Sangaré… “Spelen in de Premier League is niet alleen een droom van mij, maar een droom van elke voetballer. Dat is de grootste en belangrijkste competitie ter wereld. Als kleine jongen in Ivoorkust was Chelsea de club van mijn hart. Omdat daar Didier Drogba, de beste Ivoriaanse spits ooit, voetbalde. Hij is een van mijn grote idolen. Later werd ik ook een liefhebber van Manchester City, toen Yaya Touré daar speelde. Hij speelde net als ik op het middenveld. Drogba en Touré zijn de grote legendes van het Ivoriaanse voetbal. Spelers die het Afrikaanse voetbal echt op de kaart hebben gezet.”

In de afgelopen winterstop bracht Newcastle United naar verluidt een bod uit op de Ivoriaan, maar dat werd terzijde geschoven door PSV. Het is onbekend of The Magpies nog steeds in de race zijn voor zijn handtekening (maar vermoedelijk wél).

TIP: Verdien 18 keer je inleg als Newcastle bij Manchester City stunt! En vergeet ook de Circus-bonus van €250 niet!

Premier League?

  • Daar past hij
  • Daar past hij niet
71+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie