Henk Fraser gaat in op ‘Kramer-rel’: “Altijd contact gehouden”

Foto: Henk Fraser gaat in op ‘Kramer-rel’: “Altijd contact gehouden”

Ook RKC Waalwijk is onder nieuwbakken trainer Henk Fraser aan het nieuwe seizoen gevonden. Bij RKC treft Fraser een oude bekende in de persoon van Michiel Kramer. De twee zouden elkaar niet liggen vanwege een eerder akkefietje, maar dat verwijst de oefenmeester naar het rijk der fabelen.

Fraser onthult verrassende band met Kramer

Het duo werkte eerder samen bij ADO Den Haag, waar het tweetal het niet altijd met elkaar eens leek te zijn. “We hebben allebei een duidelijke mening. Dat beeld is ontstaan bij FC Dordrecht-uit. Ik vond dat hij twee dagen van tevoren had moeten zeggen dat ik niet zou spelen”, vertelde Kramer in 2015 tegenover het Algemeen Dagblad.

Na afloop van de eerste training werd Fraser door ESPN naar de verstandshouding met Kramer gevraagd. “De buitenwereld kijkt er denk ik vaak zo tegenaan en misschien ook wel supporters, maar zeer zeker pers en media. Maar in de sport is dat niet zo, want je weet dat sport ook een deel emotie is.”

Volgens Fraser kunnen Kramer en hij juist goed overweg. “Voor de buitenwereld lijkt het dat we soms lijnrecht tegenover elkaar staan, maar dat is niet zo. Dat weet niemand, maar we hebben altijd contact gehouden.” Fraser kan zich voorstellen dat de buitenwereld dat misschien wel anders ziet. “Ik kan me voorstellen dat de pers en media van buitenaf dat idee hebben. Maar we hebben altijd contact gehouden. Waarover dat contact ging? Soms over voetbal, soms over totaal andere dingen. Eigenlijk heel normaal, maar nogmaals: de buitenwereld weet dat niet.”

Wordt Feyenoord komend seizoen kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Fraser het goed gaat doen bij RKC?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, hij maakt het seizoen niet vol
660+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie