Henderson verwijst op hilarische wijze naar Bellingham

Foto: Henderson verwijst op hilarische wijze naar Bellingham

Jordan Henderson hoopt nog altijd dat Jude Bellingham aankomend seizoen voor Liverpool speelt. In gesprek met Sky Sports verwees de aanvoerder van de Engelse topclub naar zijn landgenoot.

Grap van Henderson

Bellingham speelt alweer een aantal seizoenen voor Borussia Dortmund en lijkt de club na het seizoen vaarwel te willen zeggen. De voetballer is toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij hij op het gebied van interesse niets te klagen heeft. Zo zouden verschillende clubs in Spanje en Engeland hem graag verwelkomen.

Voor Henderson is het duidelijk dat het team van Liverpool beter wordt met Bellingham in het team. Hij doet in de media en achter de schermen daarom hard zijn best om hem te overtuigen van de transfer. Toen het Engelse medium hem vroeg naar zijn favoriete nummer van The Beatles, antwoordde hij dan ook gevat: “Hey Jude!”

Kleine kans voor Liverpool

De kans is overigens aanzienlijk dat Bellingham komende zomer niet naar Liverpool, maar naar een andere club vertrekt. De Engelsen hebben naar verluidt contact gehad met zijn huidige werkgever en lieten daarop weten dat ze de vraagprijs van de talentvolle voetballer te hoog vonden. Liverpool zoekt daarom naar alternatieven.

Er zouden echter nog voldoende clubs zijn die hem graag willen contracteren. Zo zou hij de mogelijkheid hebben om naar Manchester United of Chelsea te gaan. Zijn voorkeur gaat naar verluidt echter uit naar Real Madrid. Het contract van Bellingham loopt in Duitsland pas in de zomer van 2025 af.

Moet Liverpool ver gaan voor Bellingham?

  • Ja, hij is het waard
  • Nee, ik vind van niet
79+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie