Hattrickhero schiet Utrecht top-3 in, ook Cambuur wint

Foto: Hattrickhero schiet Utrecht top-3 in, ook Cambuur wint

Weinig succes voor de Eredivisieclubs uit Brabant vandaag. Willem II ging namelijk hard onderuit bij FC Utrecht, waar RKC in eigen huis verslagen werd door concurrent SC Cambuur.

Wedden op Eredivisie-wedstrijden? Meld je aan bij bet365 en scoor 100 euro bonus!

Hattrickhero Ramselaar

In de Galgenwaard bij Utrecht versus Willem II was Bart Ramselaar absoluut de grote man. De middenvelder scoorde drie goals voor zijn werkgever, waaronder de 1-0 én de 2-0. Daarna deden de gasten uit Tilburg wel wat terug middels spits Kwasi Wriedt, maar na iets meer dan een uur spelen besliste Ramselaar eigenhandig het duel alsnog met de 3-1. Vervolgens deed ook Mohamed Mallahi een duit in het zakje. De invaller was pas net een minuut binnen de lijnen stond toen hij in minuut 83 de vierde treffer voor de Domstedelingen maakte. Het slotakkoord was voor Sander van de Streek. En daardoor stijgt Utrecht van plek vier naar plek drie op de ranglijst, met enkel Ajax en PSV nog boven zich.

‘Regenwedstrijd’ valt voor RKC in het water

Ook voor Cambuur was het een prima begin van de zondagavond, want RKC ging over de knie bij de mannen van coach Henk de Jong. In de stromende regen in Waalwijk miste Robin Maulan na tien minuten spelen nog wel een strafschop, maar met 63 minuten op de klok opende Issa Kallon alsnog de score, op aangeven van Nick Doodeman, die de geblesseerd uitgevallen David Sambissa verving. Met de zege op zak klimt Cambuur naar plek tien op de tabel, RKC blijft veertiende staan.

Scoreverloop FC Utrecht – Willem II: 1-0 (10′) Bart Ramselaar, 2-0 (25′) Bart Ramselaar, 2-1 (35′) Kwasi Wriedt, 3-1 (67′) Bart Ramselaar, 4-1 (83′) Mohamed Mallahi, 5-1 (90′) Sander van de Streek

Scoreverloop RKC – Cambuur: 0-1 (63′) Issa Kallon

Wie gaat hoger eindigen dit seizoen?

  • Cambuur
  • RKC
97+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie