Hato laakt Ajax-optreden: “Gewoon pijnlijk”

Foto: Hato laakt Ajax-optreden: “Gewoon pijnlijk”

Jorrel Hato was na afloop van de 4-0 nederlaag tegen Aston Villa totaal gedesillusioneerd. De verdediger, die deze week nog zijn contract verlengde tot medio 2028, zag dat Ajax compleet kansloos was. Hato sprak dan ook van een enorme klap.

Hato kritisch op Ajax-optreden in kansloze nederlaag tegen Aston Villa

Hato trok na afloop van het duel dan ook een heldere conclusie tegenover ESPN. “Aston Villa was vanavond in elk opzicht beter dan wij.” De talentvolle linkspoot vond dat Ajax op alle vlakken afgetroefd werd. “Aan de bal, zonder bal. Qua intensiteit. Ze wonnen bijna al hun duels. Dan kom je ook nog 1-0 achter door een standaardsituatie, terwijl dat eigenlijk helemaal niet hoefde op dat moment.”

Ajax stond bij rust nog slechts met 1-0 achter en daaruit putte Hato in eerste instantie nog wel hoop. “Dan begin je die tweede helft best oké, maar krijg je snel die tweede goal tegen, een rode kaart en dan gaat het helemaal mis. We hebben onszelf ook helemaal niet laten zien, wat nog het meest pijn doet. Dan verlies je ook nog met 4-0, het is gewoon pijnlijk.”

Waar Ajax donderdagavond compleet kansloos oogde, daar kwam Ajax een week eerder in het 0-0 gelijke spel veel beter voor de dag. Volgens Hato kwamen de Engelsen nu wel iets anders voor de dag. “Zij speelden ook wel anders dan vorige week, ze hadden er wat meer druk op. Maar dat konden we ook verwachten, dus dat hebben we niet goed gedaan. Dit is een enorme klap.”

Wat is de beste positie voor Hato?

  • Centrale verdediger
  • Linksback
119+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie