‘Hartman krijgt bij Feyenoord volgende klap’

Foto: ‘Hartman krijgt bij Feyenoord volgende klap’

Quilindschy Hartman zit in een nachtmerrie. Niet alleen moet hij de rest van het seizoen én het Europees kampioenschap in Duitsland aan zich voorbij laten gaan, ook mist hij het begin van volgend competitieseizoen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Zware knieblessure voor Hartman

Volgens Dennis Kranenburg, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, is de knieblessure van Hartman nog ernstiger dan vooraf gedacht. De vleugelverdediger ging in het eerste half uur van de wedstrijd tegen FC Utrecht naar de grond en aan zijn emoties was al te zien dat het om een vervelende blessure ging.

De Rotterdammers lieten aan de buitenwacht weten dat Hartman het overige gedeelte van het voetbaljaar niet meer in actie zou komen. Het was daarbij de grote vraag of het eindtoernooi van het Nederlands elftal wél tot de mogelijkheden behoorde, maar daar heeft bondscoach Ronald Koeman intussen antwoord op gekregen.

Voorbereiding Feyenoord komt te vroeg

Kranenburg weet namelijk te melden dat Hartman zéker nog niet op het toernooi actief zal zijn. Sterker nog: het talent moet de gehele voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen aan zich voorbij laten gaan en kan pas in de loop van volgend voetbaljaar weer op het speelveld verschijnen.

Het is een zware mentale klap voor Hartman, die juist bezig was om een topniveau te bereiken. Hartman was niet meer weg te denken uit het basisteam van Feyenoord, speelde de voorbije maanden vier interlands voor Oranje én had een goede kans om komende zomer in de basis te starten. Aan die droom is een einde gekomen.

Had Hartman anders bij Oranje in de basis gestaan?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
1014+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie