Harde kritiek op Feyenoord-fans: “Echt een gotspe”

Foto: Harde kritiek op Feyenoord-fans: “Echt een gotspe”

De leiding van Feyenoord en een deel van de supporters staan lijnrecht tegenover elkaar. Zestien supportersgroepen hebben een gesprek aangevraagd, maar volgens Valentijn Driessen is dat belachelijk.

Wedden op Feyenoord? Waag een voorspelling bij bet365 en krijg een welkomstbonus van 100 euro!

De chef voetbal van De Telegraaf maakt gehakt van het statement van het Feyenoord-legioen. “Gotspe! Echt een gotspe”, foetert Driessen na het aangekondigde vertrek van algemeen directeur Mark Koevermans. “Daar staan ondertekenaars bij die bij Koevermans thuis zijn geweest. Zijn voordeur hebben beklad. Zijn ruiten hebben ingegooid en die ondertekenen dan een brief dat er snel een dialoog met het bestuur moet komen over hoe je Feyenoord weer structureel omhoog moet krijgen.”

Belachelijk

“Het is echt te belachelijk voor woorden. Dat er dan zo’n grote supportersvereniging als FSV De Feijenoorder zich daarmee allieert zegt alles”, zo meent Driessen. “Niemand weet voor wie ze praten of voor hoeveel mensen ze praten. Het staat er allemaal maar bij. Zij zijn helemaal niet de oplossing, zij zijn het probleem en dat hebben ze nog steeds niet door, geloof ik.”

De Telegraaf-journalist is nog niet klaar. “Dat zorgt ervoor dat Feyenoord in deze impasse terecht is gekomen. Nu moet je weer een nieuwe directeur zoeken. Geldschieters willen zich hiermee niet alliëren. Ik kan me dat heel goed voorstellen en dat is een groot probleem voor de club. Zolang je dat niet op orde hebt zal het niks worden.”

Feyenoord heeft aangegeven alleen met FSV De Feijenoorder in gesprek te gaan. Er is veel commotie binnen de eigen achterban, onder meer rond het nieuwe stadion. Eerder op de dag meldde RTV Rijnmond overigens dat Feyenoord City dreigt te klappen.

Eens?

  • Ja
  • Nee
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie