Haller geïrriteerd om stelling Telegraaf

Foto: Haller geïrriteerd om stelling Telegraaf

Sébastien Haller doet het dit seizoen bijzonder goed bij Ajax, maar de Amsterdammers moeten het straks eventjes zonder hun veelscorende spits stellen… want die gaat naar de Afrika Cup met het nationale elftal van Ivoorkust!

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

De Telegraaf legt de goalgetter vandaag de volgende stelling voor: “Met FC Utrecht- en PSV-uit op het programma ga ik in januari liever niet naar de Afrika Cup”, en dat leidt tot irritatie bij Haller. “Deze stelling toont het disrespect voor Afrika”, zegt de huidige Champions League-topscorer. “Zou deze ooit zijn voorgelegd aan een Europese speler over het EK?”

Dat vindt echter áltijd in de zomer plaats: “Dan zou deze Afrika Cup ook worden gehouden, maar vanwege corona is het toernooi uitgesteld. Natuurlijk ga ik naar de Afrika Cup om Ivoorkust te vertegenwoordigen. Dat is de hoogste eer. En uiteraard had ik zelfs tussendoor het vliegtuig willen pakken om ook tegen FC Utrecht en PSV te kunnen spelen, maar dat is nu eenmaal onmogelijk.”

“Deze situatie is heel frustrerend”, geeft Haller toe. “Ik vind het verschrikkelijk tussen mijn land en club te moeten kiezen. Dat is echt shit. Ik speel met Ajax voor de titel en die twee wedstrijden zijn heel belangrijk, omdat ze invloed op de ranglijst hebben.”

Frankrijk

Had hij niet beter voor Frankrijk kunnen kiezen? “Ik neem beslissingen op mijn gevoel, kijk niet terug en heb daarom nooit spijt. Mijn keuze voor Ivoorkust heeft me veel vreugde gebracht. Ik ben trots en blij. Overigens denk ik wel dat ik met mijn statistieken in de huidige Champions League nu wel een uitnodiging van Frankrijk zou hebben gekregen. Al heeft Frankrijk zóveel geweldige spelers. Het gaat niet alleen om de prestaties, maar ook om het profiel, omdat de bondscoach het beste team moet selecteren. Of ik in beeld zou zijn gekomen, zullen we nooit weten.”

Verdien 8 keer je inleg als Ivoorkust de Afrika Cup wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Snap jij zijn irritatie?

  • Ik wel
  • Ik niet
58+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie