Hakim Ziyech heeft transferboodschap voor Ajax

Foto: Hakim Ziyech heeft transferboodschap voor Ajax

Hakim Ziyech kent een periode vol up’s en down’s bij Chelsea. Trainer Thomas Tuchel stelt hem lang niet altijd in de basis op, maar als invaller bewees de Marokkaan wel al meermaals zijn waarde. Op Ziggo Sports wordt hem gevraagd of hij ooit terug wil keren bij Ajax.

“Ik zou het wel graag willen”, spreekt de 28-jarige Wizard of AMS duidelijke taal. “Ik heb daar een fantastische tijd gehad. Het is een plek waar ik me thuis heb gevoeld en of het ooit gaat gebeuren, zal de toekomst uitwijzen. Maar, als het aan mij ligt, gaat het zeker gebeuren.”

In maart 2020 speelde Ziyech door de coronastop zijn laatste wedstrijd voor Ajax. Een echt afscheid kwam er sindsdien nooit. “Tuurlijk is dat jammer, maar dat is ook de situatie die er op dat moment was. Het is jammer, maar het is wat het is. Ik heb het gewoon rustig een plek kunnen geven en me er niet al te druk om gemaakt.”

In 2025 terug naar Ajax?

Ziyech ligt nog tot medio 2025 vast in Londen. Kan directeur Marc Overmars daarna bellen? “Dat is niet aan mij, dat laat ik aan hen over. Ik probeer nu gewoon elke dag te genieten en mijn ding te doen. Wat de toekomst brengt, zien we dan wel. Maar, zoals ik al zei: ik hoop het ooit wel. Of het ook gaat gebeuren, is niet aan mij.”

Scoort Ziyech vandaag de 1-0 tegen West Ham? 7.5x je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Ajax moet Ziyech, zelfs al is het dan 2025, terughalen

  • Eens
  • Oneens
481+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie