Gullit en Van der Vaart waarschuwen Slot: “Gaat allemaal veel te snel”

Foto: Gullit en Van der Vaart waarschuwen Slot: “Gaat allemaal veel te snel”

Arne Slot is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. De oefenmeester gaat komende zomer kijken naar een mogelijke vervolgstap in zijn carrière. Ruud Gullit en Rafael van der Vaart willen Slot in ieder geval een belangrijke tip meegeven, mocht hij komende zomer daadwerkelijk vertrekken uit Rotterdam.

Gullit en Van der Vaart waarschuwen Slot voor meenemen Nederlandse spelers

“Als je gaat, maak dan niet de fout door alleen maar Nederlandse spelers mee te nemen”, vertelt Gullit aan Slot bij het Ziggo Sport-programma Rondo. “Die spelers ken je dan heel goed, maar dan komen ze in de Premier League, en dan gaat het ineens allemaal veel te snel. Die jongens die zo’n overstap hebben gemaakt, zijn allemaal mislukt.” Rafael van der Vaart kan zich volledig in het advies van Gullit vinden.

Slot heeft nog een contract tot medio 2026 bij Feyenoord, maar de oefenmeester heeft aangegeven dat hij komende zomer aanbiedingen gaat overwegen. Een vertrek lonkt dan mogelijk ook, waardoor Gullit nog eens op zijn advies terugkomt. “Zoveel spelers hebben het niet kunnen brengen. Dat is echt het gevaar. Ik begrijp het wel, maar je moet er echt even mee wachten. Dat is mijn advies.”

Onder meer Erik ten Hag bracht verscheidene oud-spelers uit de Eredivisie naar de Premier League. Vooralsnog is dat nog niet altijd een succes gebleken bij Manchester United.

Zie jij Slot komende zomer vertrekken bij Feyenoord?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
1056+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie