Guardiola sneert naar Barcelona: “Wij laten onze spelers niet gratis vertrekken”

Foto: Guardiola sneert naar Barcelona: “Wij laten onze spelers niet gratis vertrekken”

Barcelona heeft volgens het Spaanse Sport interesse in Ferran Torres. Manchester City is echter niet van plan om de aanvaller zomaar uit Engeland te laten vertrekken.

Het medium laat deze week weten dat het clubbestuur van Barcelona bereid is om 40 miljoen euro op tafel te leggen, maar dat is voor Manchester City niet genoeg. De Engelse grootmacht zou een bedrag van 60 miljoen euro in het hoofd hebben. Dat kan Barcelona echter niet betalen, waardoor de transfer lijkt af te ketsen.

Pep Guardiola vindt de houding van zijn club volstrekt begrijpelijk, zo vertelt hij dinsdag op de persconferentie. “Als we de markt opgaan, vragen ze ook meer geld aan ons puur omdat we Manchester City zijn. Dus we gaan onze spelers niet gratis laten vertrekken. Er zal moeten worden onderhandeld.”

Guardiola steunt vertrek

Tegelijkertijd vindt de Spaanse oefenmeester dat spelers graag voor Manchester City moeten willen uitkomen. “Ik heb altijd gezegd tegen mijn spelers dat ze niet moeten blijven als ze niet bij de club willen spelen. Doe het voor jezelf, maar ook voor de club. Het leven is te kort om vast te zitten aan een contract.”

Pakt Manchester City drie punten tegen Aston Villa? Profiteer van een odd van 1.36!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Heeft Guardiola gelijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie