‘Grote ontwikkelingen in Spaanse rel rond Cillessen’

Foto: ‘Grote ontwikkelingen in Spaanse rel rond Cillessen’

Jasper Cillessen lijkt voorlopig nog niet verlost te zijn van de soap die zich momenteel rondom zijn persoon afspeelt in Spanje. Onderwerp: het ‘in de steek laten van zijn gezin’.

Maria Morán, ex-partner van Cillessen en tevens bekend journaliste in Spanje, gaat officieel een aanklacht indienen met bovenstaande reden. In november jongstleden kwam naar buiten dat de Groesbeker een kind had met Morán, zelf had hij toen al bij NEC getekend en was hij naar Nederland teruggekeerd.

Voor de vrouw in kwestie voldoende reden om een officiële aanklacht in te dienen tegen hem. Volgens het medium AS beroept Morán zich onder meer op het niet betalen van de zorgkosten voor zijn dochter, waar Cillessen de kleine meid ‘in het ziekenhuis achter heeft gelaten’.

‘Gezin in de steek gelaten’

Tevens zou Cillessen ‘ongepaste opmerkingen’ hebben gemaakt richting Morán. Teresa Bueyes, de advocate van Morán, verklaart: “Het moest gebeuren door Maria’s grootvader, bijna negentig jaar oud, die nog nooit een creditcard heeft gehad en die zijn spaargeld moest gebruiken om zijn kleindochter te helpen.”

De juristen van Cillessen hebben nog niet gereageerd op de zaak. De vermeende gebeurtenissen zouden allemaal hebben plaatsgevonden in de tijd dat de Nederlandse sluitpost nog bij Valencia CF keepte. De soap was één van de redenen dat Cillessen voor een verrassende terugkeer in Nijmegen koos.

Cillessen gaat hiervoor nog serieus in de problemen komen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Dat zal wel meevallen
16054+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie