Go Ahead treft maatregelen voor Feyenoord

Foto: Go Ahead treft maatregelen voor Feyenoord

Go Ahead Eagles doet er alles aan om Feyenoord-supporters te weren in het uitvak van De Kuip. De Rotterdamse club kan zondag landskampioen worden bij winst op de Deventenaren, waardoor er op alle mogelijke manieren een run is ontstaan op tickets.

Clubleiding wil geen Feyenoorders in uitvak

In De Kuip kan Go Ahead Eagles rekenen op de steun van 1.015 supporters. Een deel van de beschikbare tickets is echter online te koop aangeboden, ongetwijfeld met de intentie om hier financieel van te profiteren. De Feyenoord-vakken zitten immers stampvol en dus kan er fors worden verdiend aan de verkoop van tickets.

Go Ahead Eagles heeft de fans opgeroepen om hiermee te stoppen. De club schrijft dat het ‘niet toegestaan’ is om de tickets door te verkopen, maar dat sommigen dit wel proberen. “Go Ahead Eagles wil benadrukken dat het doorverkopen van wedstrijdkaarten voor Feyenoord-uit verboden is en zal hier dan ook streng tegen optreden.”

Voor supporters die hun ticket alsnog doorverkopen, dreigt een serieuze sanctie. Er dreigt zelfs een landelijk stadionverbod voor de daders en dat terwijl de desbetreffende tickets indien mogelijk worden geblokkeerd. Daar komt nog bij dat mensen het stadion niet kunnen betreden als de naam op het legitimatiebewijs niet overeenkomt met de naam op het omwisselbiljet.

Stunt Go Ahead met een punt in De Kuip?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
320+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie