‘Gigantische meevaller lonkt voor Feyenoord’

Foto: ‘Gigantische meevaller lonkt voor Feyenoord’

Feyenoord stevent af op het kampioenschap en is nog altijd actief in de Europa League. Arne Slot staat er dan ook geweldig op in De Kuip, maar zijn naam valt ook steeds vaker in relatie tot buitenlandse clubs. Toch is er een reële kans dat de succestrainer behouden blijft.

Langer verblijf Slot lijkt reëel

Het Algemeen Dagblad ziet in dat Feyenoord qua salaris niet kan opboksen tegen grote clubs, maar een verbeterde aanbieding lijkt wél haalbaar. En dat zou zomaar kunnen. Het medium legt uit waarom: “Slot heeft zijn kinderen uiteraard graag heel vaak bij hem in de buurt en een stap naar het buitenland zou dat vrijwel onmogelijk maken.”

“Ze zitten op de middelbare school en ideaal zou zijn als hun vader pas nadat ze hun diploma’s op zak hebben de grens over trekt. Dat gegeven kan een rol spelen in de besluitvorming over wel of niet langer in Nederland blijven. De familiemens Slot, dat zou in het voordeel van Feyenoord kunnen zijn”, aldus het dagblad.

Champions League-voetbal

Daar komt nog bij dat er Champions League-voetbal lonkt in De Kuip. “Natuurlijk, er kunnen straks clubs van Champions League-kaliber op de stoep staan in Rotterdam. Maar de meeste clubs in die categorie zijn al voorzien en vaak ook tevreden over hun huidige technische staf. De grootste kans voor Slot om Champions League te spelen? Dat is vooralsnog dus toch echt met Feyenoord”, aldus het AD, dat Tottenham Hotspur ‘nog het meest reële gevaar’ toedicht.

Wint Feyenoord met 3-0 van RKC?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Blijft Slot deze zomer?

  • Ja
  • Nee
7652+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie