Ghizlan Nouri: zelfs de kleinste kans grijpen we aan

Foto: Ghizlan Nouri: zelfs de kleinste kans grijpen we aan

Het gaat bijzonder slecht met Ajax-middenvelder Abdelhak Nouri, maar zijn familie blijft hoop houden opeen goede afloop. De doktoren in Oostenrijk hebben een heel grimmig scenario geschetst, maar de familie van de international van Jong Oranje houdt zich vast aan de kleinste kans op enig herstel, zo vertelt zijn zus Ghizlan.

Zij komt aan het woord in [i]De Telegraaf[/i]. “We blijven hopen. Echt. We geven niet op. Hij heeft misschien niet veel kans. Maar zelfs de kleinste kans grijpen we aan.” De oudere broer van Nouri vult aan: “De doktoren hebben hem gisterochtend nog getest. Het grootste gedeelte van zijn hersens zou beschadigd zijn en niet meer functioneren. Hij kan volgens hen niet meer lopen, niet praten, hij kent ons niet, hij weet niet wie wij zijn, hij voelt niks meer, hij hoort niks meer. Dat zeggen ze. Ze denken dat hij niet meer geneest.”

“Wij geloven daar niet in”, gaat hij verder. “Ik geloof Allah, ik vertrouw Allah. Maar mocht het toch wel zo zijn, dan accepteer ik het. Dat is niet gemakkelijk voor ons. Het is een beproeving. Appie was een hele goede gast. De hele wereld heeft het over hem. Dat is goed en mooi.” Als laatste komt een vriend van Nouri aan het woord: “Hij was heel speciaal. Juist omdat hij zo normaal bleef. Ik ken geen voetballer van zijn kaliber die zo aardig en open was en zoveel voor de buurt deed.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie