‘Gele’ Van Bommel blijft foutloos in België

Foto: ‘Gele’ Van Bommel blijft foutloos in België

Mark van Bommel is na speelronde drie nog altijd foutloos als trainer van Royal Antwerp FC. De Nederlander zag OH Leuven met 4-2 opzij worden gezet in Antwerpen.

Antwerp en Leuven behaalden allebei zes punten uit twee wedstrijden, waardoor zij gezamenlijk aan kop gingen. In de strijd om continuering van de foutloze status besloot Van Bommel Michael Frey op te stellen in plaats van Oranje-international Vincent Janssen. De concurrent van Janssen zorgde voor een 2-1 voorsprong nadat Nachon Nsingi (0-1) en Radjan Nainggolan (1-1) de wedstrijd hadden opengebroken.

Leuven knokte zich via Louis Patris langszij, waardoor er een boeiende tweede helft ontstond. De emoties liepen dusdanig op dat Van Bommel vanwege commentaar op de arbitrage op de bon werd geslingerd door scheidsrechter Bert Put. Even later mocht de Nederlander echter juichen toen de VAR concludeerde dat Michel Ange Balikwisha ten onrechte voor buitenspel was afgevlagd: 3-2.

Met Janssen binnen de lijnen besliste opnieuw Balikwisha de wedstrijd in het voordeel van Antwerp. De formatie van van Bommel gaat zodoende met negen punten uit drie duels alleen aan de leiding. Dat is echter geen garantie voor succes, aangezien hij bij PSV en VfL Wolfsburg óók een goede start realiseerde.

Scoreverloop: 0-1 (27′) Nachon Nsingi, 1-1 (38′) Radja Nainggolan, 2-1 (40′) Michael Frey, 2-2 (55′) Louis Patris, 3-2 (71′) Michel Ange Balikwisha, 4-2 (82′) Michel Ange Balikwish

TIP: Wint Antwerp van Lillestrøm? Win 1,65 keer je inleg via Unibet!

Gaat Antwerp kampioen worden?

  • Ja
  • Nee
90+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie