‘Gefrustreerde Ronaldo heeft transfer te pakken’

Foto: ‘Gefrustreerde Ronaldo heeft transfer te pakken’

Cristiano Ronaldo dreigt Manchester United één jaar na zijn terugkeer alweer te verlaten. Volgens Caught Offside keert de Portugees binnen afzienbare tijd terug naar Sporting Portugal. 

De liefde tussen Ronaldo en Manchester United is ernstig bekoeld. De steraanvaller wil dit seizoen opnieuw in de Champions League spelen en wil niets liever dan vertrekken. Maandagavond zat hij ook nog eens op de reservebank in de beladen thuiswedstrijd tegen Liverpool (2-1 zege). Manager Erik ten Hag gunde hem slechts een korte invalbeurt.

Aanvankelijk weigerde Manchester United mede te werken, maar inmiddels is dat standpunt gewijzigd. Voorwaarde is wel dat een geïnteresseerde club voldoet aan de financiële eisen van United én Ronaldo. Veel clubs zijn reeds afgehaakt, maar Sporting Portugal lijkt nu een grote verandering teweeg te brengen.

Caught Offside claimt dat de terugkeer van Ronaldo in Portugal ‘voor 99% rond’ is. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou er momenteel hard aan trekken om de comeback tot stand te brengen. Sporting zou zelfs al de voorbereidingen zijn gestart om de verloren zoon terug te halen naar de Portugese club, waar hij in 2003 vertrok.

Voor United biedt een vertrek van Ronaldo ook kansen. Zo zou er extra ruimte ontstaan om spelers als Antony (Ajax) en Cody Gakpo (PSV) op te halen.

TIP: Eindigt United in de topvier? Win 4,25 keer je inleg via Unibet!

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
2221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie